• 04092011 003.jpg
  • BBq BIJ hans, Fiets vak. angelien 2007, Feestje Marja, Jeu de B 127.jpg
  • BBq BIJ hans, Fiets vak. angelien 2007, Feestje Marja, Jeu de B 130.jpg
  • carnaval 052.jpg
  • rommelmarkt 003.jpg

In buurthuis 't Schooltje is geen enkele beroepskracht werkzaam, u wordt telkens geholpen door enthousiaste vrijwilligers. Een aantal vrijwilligers komt u steeds tegen bij een bepaalde activiteit in het buurthuis.

Annie Vissers is als beheerder vaak in 't Schooltje te vinden. Samen met Anton, haar man, zijn ze meestal van de partij bij de kaartmarathon en de feesten van visclub en biljart. Jan Donks is penningmeester, geassisteerd door Kees van Dongen.  Kees is ook bij andere activiteiten zoals de schoonmaak van het dak en/of verbouwingen nogal eens in ons buurthuis te vinden. Nel Donks helpt altijd bij de repetities van het Heemkundekoor. Bij veel andere activiteiten zien we Riet Kemmeren, Rie Lodewijks, of Rina van Alphen nogal eens terug. Vooral Rina woont zo'n beetje in 't Schooltje, zij vervult met veel plezier vele taken. Gelukkig hebben we nog een aantal nieuwe mensen mogen verwelkomen. Zowel Hans Smits als Annelies van Gilst zijn enthousiast bezig met het verkennen van het buurthuis. Ook John van der Velden en Hellie van Dongen hebben hun weg naar het buurthuis gevonden. Wij wensen hen allemaal veel succes.

Bij het biljarten op maandagavond komen we Theo Rekkers tegen. Theo is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de kaartmarathon. Als extra hulp hierbij vinden ook vaak Adje van Hoof terug. Bij de vergaderingen van de Stichting Jeugdcarnavalw wordt u nogal eens geholpen door Sef en Marja Linders. De woensdagavond - korenavond - is in handen van Hans Smits.

De Eeterij 2 x per maand is de verantwoordelijkheid van Rita van Strien (coördinator), Rianne Broekmans, Corrie Brands, Anja Kemmeren en Mieke van den Oord.  Bij het kaarten of countrydansenin de avonduren komen we dan Bas van Haarlem ook vaak tegen. Deze enthousiaste vrijwilliger is ook vaak in het buurthuis te vinden.

. Op dit moment zijn er nog 2 vrij nieuwe vrijwilligers die de kneepjes van het vak in de vingers krijgen, en dat zijn Johan Rombouts en Gerdine Kamp. Wij wensen hen veel succes!

Tot slot vermelden we ons bloemenmeisje nog even: Riet van Dongen zorgt er steeds weer voor, dat in het buurthuis altijd mooie bloemenvaasjes het geheel opfleuren.

Voor extra activiteiten vinden we bij de muziek vaak Peter Bakkeren in ons buurthuis. Jos Kemmeren, Fie Musters en Wilma van Herwijnen bezorgen een gedeelte van de Nieuwsbrief, zodat deze elke maand netjes op tijd bij u in de bus valt.

 Het bestuur van het buurthuis is trots op zijn vrijwilligers, zonder hen zouden er geen activiteiten mogelijk zijn.

Wil je meehelpen in een gezellig team, neem dan gerust contact op met de beheerder of het bestuur.